Annons
Annons

Dagen i ökenhettan


I eftermiddag har vi bara chillat vid poolen. Vi köpte var sin en enorm glass och Niclas badade med barnen medan jag låg i skuggan och vilade lite. Det sjuka är att samma glass som kostar 20 kr i en vanlig kiosk kostade 60 kr på hotellet, alltså en helt vanlig Nestlé glass. Lite sjukt tycker jag!

Annons

Förutom glasspriserna är nackdelen att befinna sig mitt i Beverly Hills att det inte finns något hav i närheten som svalkar. Det är verkligen kokhett och när till och med jag tackar nej till shopping i stan efter lunchen skrattade Niclas och bara ”Detta är helt sjukt”. Haha! Då kan ni förstå värmen.

Jag och Niclas pratade om värmen och båda konstaterade att det är första gången som vinden inte svalkar, utan tvärt om. När det blåser så känns det som att man blåser med en stor hårfön (förstår ni hur jag menar då?). Eller som när man går förbi en stor varm gatufläkt från en restaurang. Det är första gången vi varit med om att vinden är kokhet. Möjligtvis i Kairo när jag var liten och vi åkte dig i Augusti en gång. Men det gjorde vi dock aldrig mer så den känslan minns jag inte riktigt så här 25 år senare. Dock minns jag att det var galet varmt då med =)

Nu är klockan halv tolv på natten här i Kalifornien vilket betyder att vi ska gå och lägga oss och ni ska snart upp och börja dagen. Så jag önskar er en toppendag och säger godnatt från oss!

Hoppas att ni får en underbar dag!! =)♡

Lite bilder som jag tog med systemkameran från solstolen… =)

… och dessa två bilder tog Niclas med sin Iphone =)

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar