Annons
Annons

Bilolycka


Söndagskvällen fick ett tråkigt avslut. Mamma hälsade på oss lite på eftermiddagen, lekte med barnen och skulle sedan åka hem vid halv sex tiden. Vid korsningen ut till den stora vägen stannade hon för en bil som kom körandes varpå bilen bakom inte såg att hon stannade och åkte rakt i hennes bakdel. Mamma knuffades ut på vägen och bilen som kom körandes på huvudleden var nära att åka in i förarsidan på mammas bil.

Annons

Jag fick ett samtal av mamma som grät och sa ”Snälla Laila, kom till korsningen vid järnvägen”. Jag, Niclas och barnen var redan ute eftersom att Philip så gärna ville vara ute och leka, så vi alla sprang allt vad vi kunde till korsningen där mamma var helt förstörd. Hon fick en rejäl smäll och var jätteskakad och skärrad. Stackars mamma.

Under tiden hade mamma ringt polisen som kom och tog med sig både ambulans och brandkår. Lite overkill men polisen hade inte vetat hur allvarlig olyckan var och mamma lät nog väldigt skärrad och ledsen när hon ringde så jag tror att de körde efter måttot ”Better safe than sorry”. Allt gick bra till slut och mamma fick sova hos oss den natten, hon har väldigt ont i nacken och ryggen och har blivit sjukskriven i två veckor på grund av att hon knappt kan röra sin nacke.

Tur att det gick bra trots olyckan, det hade kunnat slutat värre.

Jag måste ändå berömma polisen i Borås, så otroligt proffsiga, gulliga och snälla. Ni kan läsa om händelsen i Borås Tidning.

Bild till inlägget får bli på mammas lilla hund Juline, eller Julle som jag kallar henne för. Hon var också med i bilen men klarade sig oskadd. Lilla hjärtat. ♡

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar