Annons
Annons

Bästa och sämsta


Bästa: Att vi har så himla mycket roligt att se fram emot fram till skolavslutningen. Det finns inte en enda helg där vi är helt ”fria” utan antingen har vi någonting inbokat på fredag, lördag eller båda dagarna. Det finns en hel del roligt att se fram emot: 1. Min kompis kommer ner från Stockholm nu till helgen så vi ska spendera hela helgen ihop. 2. Valborg. 3. Min födelsedag den 4:e maj, 5. Barcelona. 6. Italien. 7. Min systers förlovningsmiddag och mycket mer, men det leder oss också in på det..

Annons

Sämsta: Det är att denna inbokning stressar mig lite inombords. Även om jag älskar att hitta på roliga saker så blir jag lite stressad över att måndagen kanske börjar och så har vi inte hunnit återhämta oss. För visst behöver man ibland en hel helg där man bara är? Inte varje helg men åtminstonde en gång i månaden, jag behöver oftast det i alla fall =)

Hur som helst så ser jag så mycket fram emot våren och allt vad det innebär, så misstolka mig inte nu – allt ska bli så kul! =)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar