Annons
Annons

Att träna med nytvättat hår


Jag har ett problem som jag är medveten om att det är ett I-landsproblem. Jag är så trött på att jag tänker så och måste söka hjälp, haha.

Jag planerar mina träningspass efter hur jag tvättar håret.

Hör ni hur sjukt det låter? Niclas kan ringa och fråga om vi ska träna ihop och så kan vi lämna barnen till någon av våra föräldrar i en timma. …”Ehh.. njaaa… jag tvättade håret imorse, kan vi inte ta det i övermorgon istället?” Jag vill alltså inte att träningen ska krocka med mitt nytvättade hår.

Annons

 

Ett alternativ är ju att inte träna så hårt bara för att slippa bli svettig, men det känns ju inte heller bra…

Ja, ja, ja. Jag VET att jag är sjuk, men jag kan helt enkelt inte tvätta mitt hår varje dag eftersom att det skulle slita på det något oerhört 🙁

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar