Annons
Annons

Att träffa intressanta människor


Idag satt jag bredvid en väldigt inspirerande kvinna på flyget till Stockholm. Vi pratade oavbrutet från dess att vi satte oss ner tills vi skiljdes åt vid bagagebandet.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men hon beskrev saker på ett specifikt sätt som jag inte är van vid vilket gjorde det väldigt intressant att lyssna. Vi pratade om allt från jobb, matlagning, resor, barnuppfostran och relationer.

Annons

Innan vi skiljdes åt la vi till varandra på Instagram för att hålla kontakten där 😍Bild från loungen innan jag skulle gå på flyget. Jag hade tänkt äta frukost, men jag var inte så hungrig eftersom att jag åt för många korv med bröd kvällen innan. Så jag nöjde mig med skinka och kaffe. 

MåBra redaktionen bjöd mig på en lyxig lunch på Taverna Brillo. Så himla gott!! Jag skämtade med Anki och Mikaela att jag måste komma upp oftare ;). Alex, Amanda Schulman och deras urgulliga son var också på Brillo. När jag kollade igenom bilderna såg jag att jag råkade få med dom på en bild (se högra hörnet). 

Jag och Mikaela delade på en löjromspizza! TUR att vi delade, vi orkade allt förutom två bitar. Gott var det i alla fall! Drömmer fortfarande lite om pizzan! 

Jag har glömt att nämna att jag är med i senaste numret av MåBra tidningen! Duktiga Anki har gjort ett jättefint reportage om mig och hur jag gick ner mina graviditetskilon 🙂 

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Annons

 


Laddar