Annons
Annons

Att sova i sin egen säng


Igår somnade Philip för första gången i sin egen säng. Vi läste en saga om alla djur på bondgården och sedan värmde jag mjölk och satte den i en nappflaska som han låg ner och drack i sängen. Under tiden spelade jag lite godnattvisor från Spotify samtidigt som jag kliade honom på ryggen och vaggade honom.

Annons

Det tog ca en timma innan han somnade. Det var lite blandade känslor att han somnade i sin egen säng. Bra på ett sätt eftersom att jag och Niclas äntligen kan ligga och hålla om varandra på natten, de senaste 2,5 åren har vi haft Philip där.  Samtidigt kändes det lite sorgligt att han blivit så stor.

Efter nattingen kröp ner i sängen och la mig på Niclas bröst och skulle precis somna när Niclas började att snarka. Jag buffade på honom och så slutade han. Precis när jag skulle somna igen så började han att snarka igen. Alltså!! Det hela slutade med att jag la mig på min ena sida ändå, själv,haha! Därför kändes det lite extra mysigt när när Philip kom in till mig mitt i natten och kröp ner nära, nära. ♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar