Annons
Annons

Att skapa sin dag i huvudet i förväg


Godmorgon mina stjärnor!

Det är bara två dagar kvar på arbetsveckan och jag tänkte precis tanken om hur jag ska hinna med allt? Sedan vände jag på tankarna.

En sak som jag har lärt mig med livets gång är att jag inte ska stressa. Stressen beror ju i grund och botten på en rädsla som jag bär på inombords, en rädsla att inte hinna med allt och att bli försenad – vilket aldrig leder till något positivt. Jag har nämligen märkt att ju mer jag stressar ju sämre blir det.

Annons

När jag känner mig stressad brukar jag stanna till och försöka dra mig ur känslan genom att skapa min dag i huvudet i förväg. På så sätt så inser jag att jag har gott om tid – vilket jag då också får helt plötsligt. Jag försöker tänka att jag kan göra vad som helst när som helst och på så sätt blir det hela omvänt till något positivt.

Jag har märkt att när jag skapar min dag i huvudet i förväg så blir den som bäst, men också som mest effektiv.


Igår lös solen så fint hela dagen. Det är fortfarande en hel del snö kvar, men den börjar märkbart sakta men säkert att smälta bort =)

Till middag beställde vi hem Pizza ”som vanligt på onsdagar” höll jag på att skriva. Det är ju inte sant! Det som är sant är att vi har ätit Pizza två onsdagar i rad. Som tur var kräktes inte Philip inatt. PUH! =)


Önskar er en toppendag!! Ta hand om er!♡

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar