Annons
Annons

Att beställa livet från en webbshop


Ibland brukar jag tänka att jag väljer livet utifrån en webbshop. Jag bläddrar i den, väljer ut vilken olika saker i livet som jag önskar där och då. Jag gör bara en beställning av det jag vill ha. Jag gör inte en beställning för att sedan börja att tvivla på om beställningen kom fram för att sedan göra en beställning till bara för att vara säker på att den kommer fram. Nej jag beställer en gång och sedan är det klart.

Annons

På samma sätt är viktigt att klargöra för mig själv var jag vill ha. När jag har bestämt mig har jag också gjort min beställning. Då måste jag tro på att det jag önskar redan är mitt, jag måste tro på det som inte går att se. Jag går inte runt och oroar mig på om det kommer, utan jag har beställt och sedan går jag vidare i livet som att jag redan har det jag har bett om.

Någonting som jag har lärt mig genom livet är att man måste handla, tala och tänka som att man redan har det som man har bett om.

Ett tydligt exempel som många kan relatera till är när jag gick ner i vikt efter mina graviditeter – då hade jag en inre tro på att jag redan beställt en kropp som var liknande den jag hade innan och inom några månader kom den tillbaka. Min kropp agerade efter min beställning. Givetvis höll jag igen på kakor och annat gott på vardagar, men det var ju för att mitt undermedvetna och min kropp hade bestämt vilken väg den skulle gå.

Likadant är det med jobb/karriär, familj, lycka och annat i livet. Man kan få precis allt man vill ha i livet bara man vet vad man vill ha och skapar de rätta förutsättningarna i sina egna tankar.

Jag tror starkt på detta och just dessa tankar har hjälpt mig så mycket i mitt liv. Webbsidan har du redan knappat in, så se till att beställa det du verkligen vill ha. ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar