Annons
Annons

Att ändra ord


Godmorgon fina ni! ♡

Idag tittade jag på mig själv i spegeln och suckade. ”Fuldag” kallas det för. Men sedan vände jag mig och om tittade på mig själv igen och insåg en sak.

Om du tar samma energi som du använder till att se ner på dig själv och lägger den energin på allt positivt med dig själv så ser du på livet på ett annorlunda sätt. Även om det är svårt ibland att tänka positivt så gäller det bara att göra det. Slå bort allt negativt och ös in med positivt. För visst tänker vi alla negativt om oss själva ibland och det får oss att tro att vi inte kan en massa saker. Istället ska du alltid klappa dig på axeln och ändra ”kan inte” till ”kan” och ”dålig” till ”bra”. Detta gjorde jag och nu känns denna måndagen genast så mycket bättre.

Annons

Så nu kickar i alla fall jag igång denna vecka med en stor klapp på axeln, en god och härlig bodylotion för att vara snäll mot huden och en extra kaffe med skummad mjölk bara för att det är gott innan frukost.

Snart ska vi ha möte med en snickare som eventuellt ska bygga vår övervåning på huset. Fortsättning följer om det.

Ha nu en riktig härlig måndag och kom ihåg att just du som läser detta är värdefull ♡ Ta hand om dig.

På lunchrasten idag har jag bokat in ett besök hos min nagelteknolog. Egentligen ville jag få en tid förra veckan eftersom att jag råkade slå av två naglar (båda på pekfingret) när jag fixade i trädgården förra veckan. Sedan behöver jag även fylla ut utväxten. Jag funderar på vilken färg jag ska välja idag. Jag ska googla lite inspo. 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar