Annons
Annons

Åren i Pausen


Som ni vet så hade jag en blogg tidigare som jag la ner år 2012 för att starta igen år 2016. Vissa av er följer mig sedan dess och andra är nytillkomna =) Jag tänker att det vore roligt med ett inlägg som visar lite vad jag gjorde under mina ”pausår”.

Annons

Jag tog civilekonomexamen efter 4 års studier på högskolan. Fick jobb som revisor innan examen med start till hösten och sökte därför ett sommarjobb på skatteverket som jag fick. Skatteverket var en såå rolig arbetsplats att jobba på, tro det eller ej =)

Jobbade som revisor… skjorta och kavaj var en ganska vanlig outfit.. 

Vi köpte vårt hus och var helt plötsligt husägare. Så här såg vår altan ut innan vi byggde ut den. Stor skillnad, eller hur? =)

William var en söt påsk-kärring =)

Vi reste massor alla vi tre…=)

… men tog också några weekends per år bara på tu man hand (=jag och Niclas). 

Vi köpte vår första porche, det var en vit Cayenne. 

Vi hade massa roliga hemmafester… =)

… och jag träffade en tjej som skulle bli en av mina bästa vänner idag. Ni känner säkert till henne: Viktoria. 

Världens bästa!

Vi åkte på spa på min 25-års dag =)

…och jag umgicks med mina fina vänner! Här ser ni Marie och Elvira som är två av mina barndomsvänner och absolut två av mina närmaste =)

 Jag fyllde år och här hade jag precis fått reda på att jag var gravid med Philip =)

Jag gick upp klockan halv sex tre dagar i veckan för att träna i 1 h innan jobbet. 30 minuter kondition + 30 min styrketräning.

Vi avlivade vår barndomshund på grund av sjukdom och ålder. Här var sista bilden på oss tillsammans, detta på djursjukhuset. Minuterna efter var hon död. William pratar fortfarande om henne, hon var verkligen en speciell hund.

William var morgontrött innan dagis =)

Men väldigt söt i sin spidermandräkt!


Hoppas att ni tyckte att detta inlägg var kul! =)

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar