Annons
Annons

Äntligen helg =)


Godmorgon bästa ni! ♡

Hoppas att ni har sovit gott och att ni är taggade inför helgen och ett par lediga dagar. Denna helg är fullspäckad med middagar och aktiviteter. Jag har tänkt att vlogga lite från helgen med, det är så kul med YouTube tycker jag =).

Annons

Igår kväll handlade jag allting inför helgen så förhoppningsvis är allting klappat och klart för att vi ska få en så mysig, lugn och stressfri helg som möjligt.

Har ni något mysigt/roligt att se fram emot denna helg? Det är alltid lika roligt att läsa vad ni har för er så berätta gärna i så fall  =)

Önskar er en härlig fredag! STOR KRAM! ♡ ♡

Under tiden jag handlade ringde pappa och sa att jag skulle åka förbi honom och hämta en blomma som har har köpt. Jag vet att du gillar blommor, sa han. Det var denna fina orkidé. ♡

Varje helg köper jag med mig olika snittblommor som står sig till nästa helg, igår köpte jag med tulpaner och nu har jag tre olika buketter med tulpaner hemma. Så fint!! Man blir så glad =)

Niclas skulle natta Philip igår under tiden jag förberedde maten inför lunchen idag. Philip grät och ropade mamma under ca 30 minuter. Jag vet att han är i de bästa händerna när han är med Niclas, men samtidigt gör det ont i hjärtat när han är så ledsen. Så när jag lagat klart maten och ställt kastrullen på spisen för att få puttra en stund så lämnade jag all disk & plock och gick in till Philip. Tror ni inte att han somnade inom 2 minuter? Min älskling ♡

Bild på den puttrande grytan =)

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar