Annons
Annons

Åka Skidor i Branäs


Jämfört med inlägget från förra året har jag utvecklats något enormt. Från att vara livrädd i blåa backar så åkte jag till och med röda backar i år! Okej, jag måste ändå erkänna att jag stundtals var lite rädd och att jag oftast var sist ner för backen, men det gick bra! Jag ramlade inte och jag tyckte att det var kul, till och med jättekul! Backarna här i Branäs är väldigt härliga och bra pistade vilket gör att det är skönt att åka.

Annons

Dock måste jag erkänna att jag åkte bättre med ett glas vin i kroppen. Rädslan minskade och jag vågade mer. När jag börjar bli rädd så leder det oftast till att jag tappar kontrollen och då ramlar, men i år så kände jag mig mer självsäker och ramlade inte en enda gång.

Visst är utsikten vacker? =)

Vi hade så kul när vi åkte. Denna resa har bjudit på mycket skratt och härlig energi. Vi har verkligen haft det helt underbart och denna skidsemester kommer vi att minnas i all framtid. Allt har verkligen varit helt perfekt.

Allt från att skiduthyrningen ligger intill hotellet, till att hotellägenheten ”Mountain Lodge” är perfekt för barnfamiljer. Bra och prisvärd restaurang ”Ladans Grill” finns genom en hisstur ner (och då har jag och Niclas ganska höga krav på mat generellt tror jag), till att lägenhetshotellet var stort och rymligt och hade allt man kunde önska sig i en hotellägenhet.  Det bästa – om jag måste ranka – är nog ändå att man bor ski-in/ski-out vilket betyder att man kunde sätta på sig skidorna utanför hotellet och sedan var man i backen. Att man även kan lämna skidorna nere vid entrén och slippa släpa allting upp och ner är även guld värt.

Som jag sagt tidigare så kan jag verkligen rekommendera Branäs till alla barnfamiljer. Med 30 pister, 21 liftar, 28 längdspår, snödjup på 120 cm och 3 km som längsta åk så är detta stället beundransvärt. Det är ett fantastiskt skidkomplex med ett stort hjärta och man känner sig hemma från första stund. Detta är andra året vi är här och vi kommer definitivt att återvända hit igen ♡.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar