Annons
Annons

90-tals nostalgi


Igår firade vi ju min kompis Viktoria. I år fyller vi  29 och nästa år 30! =) Igår kväll kom vi in på typiska 90-tals nostalgi saker. Så himla kul att se tillbaka på sin barndom på hur mycket som har förändrats!

Annons

Här kommer en lista på 5 saker vi lite extra mycket sedan barndomen:

– Spice girls. ALLA tjejer kunde i princip identifiera sig med en av tjejerna. Alla blonda tjejer var Emma, alla med lockigt hår var Melanie B och alla som sportade var Sporty Spice. Vad jag minns så ville ingen vara Geri. Stackarn. ♡

– Freestyle. Jag minns verkligen känslan av när jag gick runt med min freestyle med musik i öronen och kände mig lite hemlighetsfull av att kunna gå genom huset och lyssna på musik utan att någon annan visste exakt vad jag lyssnade på. Att man var tvungen att hålla freestylen helt rakt för att den inte skulle hacka var ju också viktigt =)

– Gossedjur. Minns ni alla gossedjur, både Little Monkey Lost och Furby?

– Date. Parfymerna och deo som man samlade på hemma!

– Aqua Limone. Dessa oversized tröjor som man gick runt med.

– Brytbara halsband som man köpte och delade med sin bästis. Känns nästan lite hemskt när jag tänker tillbaka på det idag. Jag kan tänka mig att dom som var ensamma kände sig ännu mer ensamma när de inte hade ett bästis-halsband och istället såg alla andra gick runt med ett sådant.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar