Annons
Annons

7 appar jag använder just nu =)


1. Pinterest: Den perfekta platsen för att hitta inspiration oavsett om man letar efter inredning, mode eller recept. Jag gillar även att man inte känner sig ”pressad” över att ha ett visst antal följare utan på Pinterest så finns det ingen stress eller personlig information, bara en massa inspiration =)

Annons

2. VSCO: Denna redigerings-app använder jag i princip till alla foto som publicerar på Instagram. Man kan enkelt ändra ljus på foton vilket gör att de ser mer proffsiga ut =)

3. VideoOn: En perfekt app till att redigera video. Man kan addera effekter, spela upp videoklippet baklänges, slowmotion etc.

4. Sworkit: Detta är en app full med olika träningsövningar. Man kan välja mellan fyra kategorier: Styrka, kondition, yoga eller stretch. Sedan kan man välja mellan att träna hela kroppen eller specifikt välja olika delar som överkropp, mage, ben etc. Det bästa av allt är att man kan välja hur många minuter man vill träna, så man kan välja mellan fem minuter upp till en timma. Man behöver inga redskap utan allt är träning med sin egna kroppsvikt. Så bra om man är på semester eller inte har ett gym hemma. =)

5. UNUM: Detta är en app som jag faktiskt upptäckte idag. Det är en visuell Instagram-planerare så att man enkelt kan se hur bilderna kommer att se ut i flödet innan man publicerar dom.

6. Fyndiq Superbilligt: Det är en wish-liknande app där produkterna skickar från Tyskland istället vilket gör att man får produkterna mycket snabbare och slipper påslag för tullen etc. Själv har jag bara klickat runt där ännu utan att beställa något, men jag tror att detta kommer att bli en farlig konkurrent till Wish.

7. Runkeeper: Den perfekta appen som man sätter på innan man går ut på en promenad. Den tar tid, mäter exakt hur långt man har gått och sparar alla siffror så att man enkelt kan jämföra dag för dag, vecka för vecka och månad för månad. Med appen kan man även sätta upp olika mål om man vill, själv använder jag den bara för att se hur långt jag har gått eftersom att det känns skönt att veta om man har gått 4, 6, 8 eller 10 km =)

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar