Annons
Annons

6 saker ni inte visste om mig


Jag älskar salt och peppar på maten. När jag var yngre förstod jag inte varför det stod peppar på bordet, idag är det ett måste! Jag tror att jag saltar lite för mycket, vissa säger att jag är saltberoende, andra säger att kroppen säger ifrån ifall de får för mycket salt. Denna artikel tycker jag är bra att läsa gällande salt, den innehåller massa vetenskaplig fakta och lyfter både upp fördelar och nackdelar. Hur som helst – jag älskar salt och peppar på mat och MÅSTE ha det på all mat.

Annons

Jag har jobbat i en godis/glass/minibutik när jag var 17 år. Allting började med att jag och mina kompisar var inne och köpte godis så ofta att ägaren tillslut frågade om jag ville ha ett extrajobb – vilket jag ville såklart. Jag slutade två månader senare eftersom att jag tyckte att det var jobbigt att han hela tiden skulle stöta på mig, till exempel frågade han flera gånger om jag ville komma hem till honom och äta middag – fast han visste att jag hade pojkvän. Jag vill inte gå in på detaljer öppet i bloggen – men han var väldigt konstig och gjorde väldigt konstiga saker. Så det blev bye-bye – även om jobbet i sig var kul =)

Jag har fuskat mig till ett G på ett prov en gång i gymnasiet. Vi skulle ha prov i engelska med 500 glosor som vi också skulle böja i tre steg. Alltså- WHAT?!? Jag hade noll intresse då att lära mig allt detta, så jag tog min mini-ipod och döpte alla glosor till atrister/låttitlar. Sedan satte jag den mellan benen och scrollade på min ipod. Jag räknade ihop poängen så att jag fick G, sedan lämnade jag in och gick. Usch.. får fortfarande lite dåligt samvete när jag tänker på det.

Jag har för det mesta fransk pedikyr på tånaglarna. Jag älskar det och tycker att det ser fräscht ut.

Jag har aldrig sett en  Star Wars film. Jag skulle även vilja skriva James Bond, men sedan kom jag på att jag faktiskt såg den senaste som släpptes på bio. Helt ok, men inte min typ av film.

Jag sminkar mig så mycket bättre när jag har laptopen bredvid mig och streamar ett tv-program samtidigt. Jag vet inte varför – men sminket blir SÅ mycket bättre.

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar