Annons
Annons

5 skönhetsprodukter som gör ditt liv enklare i sommar


Sommaren är här och det är äntligen dags att göra så lite som möjligt! Stranddagar, sommarfester och grillkvällar står på schemat och den vanliga skönhetsrutinen ruckas lite på. Personligen vill jag se så bra ut som möjligt med minsta ansträngning. Nyckeln är att låta produkterna jobba medan du slappnar av i solstolen! Här kommer fem tips på hur du sparar på både smink, tid och plånboken! =)

Annons

 

SPF, SPF, SPF! =)

Direktlänk

Tänk er en ansiktsspray med SPF som inte kladdar, luktar gott och som du kan ha i väskan under dagen för att bättra på SPF, återfukta ansiktet och som inte förstör sminket. Den här har fått så sjukt bra recensioner att jag bara måste tipsa er om den här! =)


 

2 – i – 1 – Ögonbrynsfix

Direktlänk

Ögonbryn är ramen runt ditt ansikte och det finns inget bättre än att få snygga och välfixade ögonbryn med hjälp av enkla medel. Denna ögonbrynspenna har varit min favorit länge. Jag älskar att den har en liten minipenna i änden som aldrig behövs vässas och en spole på andra änden för att fixa till och göra dina ögonbryn mer fylliga. Sedan sitter det som en smäck hela dagen och man behöver aldrig rätta till brynen =) SKÖNT!


Balsam för hela kroppen =)

Direktlänk

Finns det något bättre än multifunktionella produkter? Den här produkten fungerar på alla hud- och hår typer. Den innehåller 98 % av naturliga ingredienser och är fri från paraben, silicon och andra articifiella ingredienser. Använd den i ansiktet, i håret, på kroppen eller varför inte som läppbalsam? Perfekt att ha med sig på resan eller att ha hemma vid nattduksbordet =)


En riktig solstekare!

Direktlänk

Denna produkt är riktigt hypad och det finns en orsak till det! Man skiner inte bara som en sol, utan denna olja mjukar upp din hud samtidigt som du får en enorm lyster! Den absorberas snabbt så man känner sig aldrig fet. Jag har bara testat denna i salong men den står på min wanted-lista just nu! Man kan även använda oljan i ansiktet och i håret. Hur bra!?! =)


Direktlänk

På sommaren, speciellt när det är varmt ute, så har jag en tendens att mascaran kletar av sig under ögonen. Därför kör jag med vattenfast mascara dessa dagar. Den här från Bobbi Brown har blivit hyllad världen över. Den håller hela dagen, från morgon till kväll och lämnar inte en smula efter sig. En otroligt tålig mascara! =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar