Annons
Annons

5 saker jag behöver för en perfekt söndag


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

1. En peeling! Till vardags använder jag en enzympeeling.  En dag i veckan använder jag en peeling som har små korn i. Just nu använder jag den här som har finmalet majsmjöl i.

2. Ögonkräm! Väldigt viktigt! Den fetare krämen som man lägger i ansiktet kan inte tränga in i den fina huden som är runt ögonen.

Annons

3. Doftljus som luktar magiskt! Jag älskar att tända doftljus. Jag tänder alltid ett i badrummet och ett annat i det stora ”öppna rummet” (kök + matsal + vardagsrum + hall). Dofter är så bra när man vill varva ner och jag älskar när man går in i badrummet och helt plötsligt känner en annan god doft för att sedan gå ut till vardagsrummet igen och känna en annan. Just nu har jag tänt den här och den här doften.

4. En bra tidning! Att hålla en fysisk tidning i handen och gosa ner sig i soffan är guld värt. Det är inte så ofta det händer, men jag försöker åtminstone göra det en gång i veckan =)

5. Min familj! Vad vore en söndag utan sina barn och sin man? ♡

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar