Annons
Annons

5 om mig


– När jag gick början på sjuan fick jag inte sminka mig. Men alla mina vänner fick det. Så jag brukade ta med smink i väskan och gå in på toaletten innan skolan började och sminka på mig en massa. Sedan tog jag bort sminket på vägen hem. Jag kan tänka mig att jag inte såg klok ut, haha =)

Annons

– När jag var yngre trodde jag att jag inte var en förhållande människa. Men nu när jag tittar tillbaka på min ungdom så inser jag att jag knappt var singel alls från 15 års ålder. Jag hade i princip pojkvän hela tiden. När jag var 18 år kom Niclas och fångade mitt hjärta för gott.

– Jag mår dåligt när folk dricker för mycket och är glad över att jag har gener som gör att jag kan ta ett glas eller två och sedan är jag nöjd.

– Jaghar svårt för olika djurmönster på kläder, på något sätt tycker jag att det ser tacky ut. Ibland kan det vara fint dock, till rätt tillfälle och på rätt person.

– Jag är såååå trött på mitt hår och vill egentligen bara adoptera bort det. Mitt hår har verkligen sett bättre dagar.

 

Nu till något roligare än mitt hår: Pappa kom hem med denna tröja till mig som han köpt utomlands. Hur snygg?!?!?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar