Annons
Annons

5 Gyllene Skönhetstips!


God lunch! Har ni ätit lunch ännu?

Eftersom att det är en regnig tisdag idag, (i alla fall i Borås), så tycker jag att ni kan behöva lite supersimpla ack så brukbara skönhetstips och tricks. Vissa av tipsen har ni säkert redan testat på, men har ni inte gjort det så tycker jag att ni ska göra det omedelbart. Jag älskar verkligen alla dessa 5 tips =)

Annons

Borsta läpparna: Detta borde vi alla göra minst en gång i veckan. Att ha torra och nariga läppar med små hudflikar som flagnar är inte kul. Detta tricks boostar upp läpparna rejält och tar inte bara bort döda hudceller utan pumpar även igång blodcirkulationen i läpparna. (Perfekt innan man ska pussas 😉 ). Ta en tandborste, lägg på lite kokosolja och skrubba.


Torrborsta kroppen: Jag vet inte var jag ska börja. Gör ni inte redan detta så – JUST DO IT. Det känns som att det har förändrat hela mitt liv. Glömmer jag det en dag så känner jag att min kropp saknar något. Men kom ihåg: borsta alltid i riktning mot hjärtat. Att torrborsta varje dag tar bort döda hudceller, stimulerar lymfsystemet, stärker ditt immunförsvar (ja det behövs nu när vi börjar gå mot kyligare tider) och ger dig en frisk och vacker hud.


Korrigera bort finnar/blemmor med grön concealer: Alltså, detta började jag med för någon vecka sedan och det har förändrat mitt liv! Lägger du grönt på en röd finne så tar det i princip bort finnen, (i spegeln i alla fall 😉 ). Jag är besatt. Äntligen är röda fläckar i ansiktet ett minne blott. Jag önskar bara att jag börjat med detta tidigare.


Oljor: Jag brukar oljor till lite allt möjligt. Matlagning, hår, kropp, dusch, sminkborttagning. Jag smörjer till och med in vårt marmorbord med olja (symaskinsolja. Det ska du dock varken sätta i matlagningen eller på din kropp). Ytterligare ett tips du kan göra är att smörja in dina ögonlock med en droppe olja innan du applicerar ögonskugga inför en utekväll. Det kommer att få ögonskuggan att sitta som BERGET hela kvällen.


Peela huden med kaffeskrubb: Jag har pratat om detta tidigare men det tåls att upprepas.

Peela. Huden. Med. Kaffesump. Enkelt DIY-Recept HÄR. 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Annons

 


Laddar