Annons
Annons

5 beautyprodukter jag faktiskt använder – och ÄLSKAR!


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

1. Fan borste

Annons

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men denna fjäderlätta borste är perfekt för contouring, applicering av highlights och andra produkter för contouring. Jag köpte min i USA, skulle jag köpa en i Sverige skulle jag köpa den här.

2. Ansiktsolja

Jag trodde att ansiktsoljor skulle göra ansiktet… ojligt. Men icke! Oljan går smidigt in i huden och håller den istället återfuktad. Den bästa jag testat är den här då jag fick ett pressprov på den. Tyvärr är den lite dyrare, vill man köra en budgetvariant kan man köra på ACO som jag använder just nu. Den är också bra 🙂

3. Fuktmask

Jag älskar fuktmasker och denna är en av de bästa jag testat. Jag brukar dock inte skölja av den efter tio minuter (så som det står på förpackningen) utan jag lägger den som en nattmask.

4. Drying Lotion

Jag har pratat om den tidigare och jag säger det igen – denna ”Drying Lotion”  är magisk! Man duttar lite på en finne innan man går och lägger sig och som ett trollerislag så är finnen borta när du vaknar.

5. Ögonfranslim

Detta lim från DUO är det bästa ögonfranslim jag har testat – och då har jag testat ett tiotal. Använder man ögonfranslim lite oftare – så som jag gör – så kan ögonen bli irriterade av limmet och börja klia. Detta lim är extra skonsamt och kliar ingenting. Sedan älskar jag även att den har en väldigt tunn borste istället för att man ska trycka ut limmet.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar