Annons
Annons

4 saker i mitt huvud just nu


hall inspiration inspo

Göra om i hallen – projektet övergick till måla om i vardagsrum-projekt istället efter att mamma var på besök igår. Mamma tycker att vi ska måla ljusgrått som drar åt det blåa hållet i vardagsrummet och att jag ska måla hallen efter att vardagsrummet fått lite färg på väggarna. En utmärkt idé! Mamma sa även att jag istället för att provmåla på väggen istället ska köpa plankor att provmåla på. På så sätt slipper jag förstöra väggen om inte orkar ta tag i målandet just nu. Heja mamma! En underbar idé tycker jag =) Hur underbar är inte hallen på bilden här ovan föresten? 

Annons

 

barcelona stol vit skinn

Efter att googlat runt sökandes efter potentiell inredning till hallen så är jag otroligt sugen på att köpa en Barcelona stol att ha i hallen. Den är såå snygg i vitt läder med en eller två piffiga kuddar till. Perfekt att ha en liten stol när man ska sätta på sig skorna och vill sitta ner. Ännu mer perfekt vore det om jag kunde ha en sådan tur att jag kan fynda ett till ett bra pris. Hoppas, hoppas, hoppas!

 

hm exclusive baby

Idag klickade jag hem två fina tröjor och två fina byxor till Philip från H&M exklusive babykollektion. Alltså jisses vad mycket fint de har! Varför ser jag aldrig dessa kläder i butik? Jag visar er självklart när kläderna har kommit. Nästan så att jag önskar att jag själv var en liten bebis. =)

 

svenskt_tenn_textil_elefant_frostgron_2--338255112-rszww1500h1500-83

 

Jag är sugen på att köpa hem lite tyg för att sy kuddar till Philips rum och blev helt förälskad i denna vackra färg och tyg från Svenskt tenn. De har massa nya färger inne på hemsidan som jag totalt missat. Kanske ska jag damma av symaskinen ändå?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons


Laddar