Annons
Annons

3 mascaror som kändisar älskar


Det finns en viss sanning i att en dyrare produkt kommer att fungera bättre än en billigare.

När det gäller mascaror tycker jag att man ofta inte får det man betalar för. Mascara är en produkt som jag inte köper allt för dyr. Jag har testat mascaror i ALLA prisklasser och jag återvänder alltid till samma ”budget” mascara.

Annons

I detta inlägg har jag valt ut tre kändisar och tagit reda på vilka mascaror de använder. Hur vet jag det? Genom googling och artiklar där make up artister har avslöjat vilka produkter de använder.

Jag börjar med min själv (inte för att jag är en kändis utan för att detta är min blogg), hihi 🙂


Laila Högfeldt

Min absoluta favoritmascara genom tiderna är Loreal Paris dubbelmascaror. Det spelar ingen roll om jag har köpt en mascara från chanel, dior eller lancome, de har aldrig gett riktigt samma effekt som jag vill ha. Loreal har olika dubbelmascaror, min favorit just nu är False Lash Superstar, den skapar en supervolym och en fyllighet som jag älskar. På underfransarna använder jag alltid DEN HÄR, just för att slippa bli svart under ögonen =)


Kim Kardashian

Kim Kardashian använder både billiga och dyrare sminkprodukter. Den dyraste produkter hon använder är ett serum som kostar 5 000 kr (WOW säger jag). Men med hennes pengar så är väll denna summa likvärdig med en 5 krona för mig.

Hur som helst så använder hon en mascara från Loreal som heter Carbon Black. Den kostar 95 kronor och hennes makeup artist Mario säger att den är perfekt för ett vardagligt utseende samt att man kan lägga lager på lager för ett mer dramatiskt och upplyftande öga. Jag har faktiskt inte testat det men jag känner att jag borde göra det inom kort =)


Meghan Markle

Ingen har väll missat Meghan Markle´s bröllop med Prince Harry som ägde rum i helgen? Hennes Make up artist har avslöjat att Meghans favoritmasvara är Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara. Hon är ju verkligen en naturlig skönhet så jag antar att detta är den perfekta mascaran för dom som vill ha en mer naturell look =)


Gigi Hadid

Detta är inte som en överraskning eftersom att Gigi är ansiktet utåt för Maybelline. Hennes favoritmascara är från alla Maybellines mascaror är dock Falsies Push up Angel Mascara. Den sägs ”breda ut dina fransar som vingar”. Det står även att den är bra för känsliga ögon och för dig som bär kontaktlinser.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar