Annons
Annons

3 kosttillskott jag äter just nu =)


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag märker direkt när jag inte tar mina D-vitaminer. Jag blir så sjukt trött och orkeslös. Många frågar varifrån jag får min energi ifrån och faktum är att D-vitaminerna gör mig såå mycket piggare! Förhoppningsvis slipper jag äta dessa i sommar, men om sommaren är kort och det mesta regnar bort (som förra året) så kommer jag nog att få äta dessa även under de dagar som vi befinner oss i Sverige. Jag kör med 125 ug, men vill man köra lite mildare så kan man börja med dessa.

Annons

Jag blir så sjukt svullen av bröd, pasta och även av ”vanlig mat” generellt. När jag har ätit så kan min mage blåsa upp och bli stenhård, nästan som en liten gravidmage. Min kompis som har samma problem som mig äter dessa och säger att de hjälper jättemycket. De innehåller mjölksyrabakterien Lactobacillus som är jättebra för tarmen och varje tablett innehåller 10 miljarder bakterier. Bra bakterier för magen helt enkelt. Jag klickade hem dessa nu efter att ha läst på om mjölksyrabakterier, så jag ska prova och de om det blir bättre, förhoppningsvis kommer min svullnad att gå ner och min energi upp =)

Niclas äter alltid omega – 3 och nu ska jag också börja. Det är framförallt bra mot hjärt och kärlsjukdomar och nästa år fyller jag faktiskt 30 så lika bra att börja redan nu.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar