Annons
Annons

3 IKEAdrömmar jag måste ha!


Imorse satt jag och drack min gröna juice vid matbordet och surfade runt bland olika hemsidor och det slutar alltid med att jag kommer in på IKEA. IKEA är faktiskt väldigt bra på många sätt och det jag gillar är att det finns så många olika idéer och saker man kan göra med olika IKEA-produkter.

Annons

För att ge ett exempel: Titta på detta drömkylskåp! Tänk vad bra att ha det så! Jag börjar genast drömma mig bort till den där ordningssamma människan (stjärntecken: jungfru) som sorterar in alla burkar i en låda, all smörgåspålägg i en annan etc. Så smidigt att bara ta ut en låda och slippa rota runt i hela kylskåpet. Jag skulle vilja ta en bild på vårt kylskåp så att ni kan se vår ”ordning” där inne. Men jag besparar er den åsynen. Ni vill ju inte sätta er lunchkaffe i halsen. Lådorna heter Pluggis och jag kommer absolut att köpa på mitt ett par nästa gång jag besöker IKEA.

 


Nästa dröm jag såg var denna sminkställning som egentligen är en blomlåda med krukor! ÅHHH vad jag vill ha denna ordning på mina sminkborstar. Just nu ligger de alla i olika stora dricksglas, inte alls snyggt utan snarare rörigt. Så här måste jag bara få till det här hemma.


 

… för att inte tala om denna byrå. DRÖMMEN att fylla alla dessa lådor med skönhetsprodukter. En låda för rengöring, en för olika peelingar, en annan för ögonskuggor, en för hud (foundation, contouring, highlight), en annan för hår. Ja, ni förstår grejen.

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Annons

 


Laddar