Annons
Annons

3 favoriter av…


…Jumpsuits. Hur snyggt till höstens fester? Lägg till ett stort sparkling halsband till outfiten och du är kvällens stjärna =) Jag älskar hur jumpsuiten längst till vänster markerar midjan med ett bälte och hur den i mitten ger brösten en fin form. 2 av 3 är dessutom på rea.

Annons

jumpsuit

Jumpsuit 1 // Jumpsuit 2 // Jumpsuit 3


… Koftor. Hösten närmar sig och en regnig höstdag vill jag inget hellre än att sätta på mig en mjuk, gosig och härlig tröja. Själv är jag lite småförälskad i rosa färg som går mer åt blush hållet. men alla färger är så klart välkomna in i min garderob. Det sista jag skulle köpa är en svart stickad tröja. Gud så tråkigt!

trojor koftor

Kofta 1 // Kofta 2 // Kofta 3


…Jeans. Innan jag födde barn förstod jag inte alls varför man hade högmidjade jeans. Helst skulle jeansen vara så lågt beskurna som möjligt à la Britney Spears. Men efter att ha fött två barn älskar jag dessa högmidjade jeans. De håller in magen samtidigt som de sitter åt runt benen för en perfekt passform men är mjuka och sköna som ett par leggings. Jeansen längst ut till vänster och i mitten har jag redan i min garderob, nu väntar bara ett par svarta.

jeans 2017

Jeans 1 // Jeans 2 // Jeans 3

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

 


Annons


Laddar