Annons
Annons

3 fantastiska IKEA-HACK


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Laila. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Bildkälla

Hur fin blev inte denna stol? Jag älskar att stolen ser enkel ut men samtidigt sofistikerad. Just denna stol finns inte längre på IKEA. Däremot kan du bara använda dig av en annan stol. Den HÄR är snarlik, även den HÄR.

Annons

IKEA- hacket är densamma oavsett vilken stol du använder. Eller om du vill vara väldigt budget och miljömedveten, använd en stol du redan har hemma =)

Det enda du behöver är en bra guldspray och en fårpläd. Du kan använda en pläd med äkta fårskinn eller en i fejk som denna person gjort, sedan är det bara att köra =)

 


Bildkälla

Alltså denna pall, hur fin? Jag måste erkänna att jag blev lite kär i den och är så sugen på att göra denna själv.  Man kan ha den i sovrummet, hallen, vardagsrummet eller varför inte i en korridor/allrum med en massa härliga kuddar på?

Denna pall ser inte alls svår ut att göra. Spraya benen i guld och häfta sedan fast skumgummi och tyg med en häftpistol. Klar! =)


 

Just nu råder det en trend att låta kläder hänga framme för en mer ombonad känsla. Själv är jag personen som vill ha allting undanplockat, upphängt och nervikt i minsta detalj. Med detta IKEA-hack kan man ju välja själv. Konsolerna är egentligen till för hyllplan, men här har man hängt de upp och ner.

Antingen om man låter det bli en del av inredningen, eller om man maximerar väggytan inne i sitt walk-in-closet (om man nu har någon). Sätter man dessutom en konsol högre upp och den andra under så underlättar det en hel del när man sätter ihop dagens outfit.

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Annons

 


Laddar