Annons
Annons

15 frågor


Har du något smeknamn?

Lala kan vissa säga ibland 🙂

Har du något konstigt du alltid behöver göra?

En sak som alla alltid skrattar åt mig och inte riktigt förstår är att jag har svårt att stapla smutsiga tallrikar på varandra, ni vet när man dukar av till exempel. Anledningen är att tallriken som läggs på en smutsig tallrik får den andras matrester på baksidan av tallriken och när man sedan ska separera tallriken för att lägga in i diskmaskinen så blir fingrarna helt geggia och smutsiga. Usch, jag gillar verkligen inte det utan går hellre flera gånger med var sin tallrik i en hand bara för att slippa.

Annons

Andra måsten?

Att jag alltid måste ha någonting i bakgrunden att titta på när jag sminkar mig annars tycker jag att det är tråkigt. Jag måste alltid ha en skvätt mjölk i kaffet och är överkänslig och kan inte dricka kaffet om det smakar bränt (ni vet så där som det kan bli på caféer/restauranger när kaffet stått och puttrat lång tid på en platta.

Några lyxvanor?

Det skulle kanske kunna vara att jag handlar mat utan att bry mig om eller titta på vad det kostar. Sedan gör jag alltid mina naglar på salong, ansiktsbehandlingar ibland och unnar mig oftast de ansiktsprodukter och sminkprodukter som jag vill ha. En annan lyxvana som vi har börjat med de senaste året är att åka business när vi flyger långresor, egentligen bara för att det är otroligt skönt när man flyger långt och för att när man väl åkt business en gång så är det svårt att vilja åka något annat. Usch, nu låter jag jättedryg men nu har jag svarat på frågan i alla fall.

När ingen ser, vad gör du då?

Då smygäter jag godis!! Det finns inget godare än att smyga in godis in till kontorsrummet och sitta och skriva ett inlägg samtidigt som jag äter godis =)

Vad stör du dig på hos andra?

Jag kan tycka att det är jobbigt när folk äter högljutt eller med öppen mun. En sak som jag tyckte var skönt när jag träffade Niclas var att han åt med stängd mun. HALLELUJA MOMENT – Honom ska vi ha!

Vad är din sämsta sida?

Åhh det finns många, haha! En av dom är att jag är envis och en dålig förlorare. Sedan har jag ganska så höga krav på mig själv vilket gör att jag även sätter höga krav på folk i mitt närstående vilket kanske inte alltid är så bra.

Vad är din bästa sida?

Det finns också många! Jag är ganska påhittig och kreativ, en bra och lojal vän/fru men också smart och driftig.

Vilken sida av sängen sover du på?

Om man står vid fotändan och tittar mot sänggaveln så sover jag på höger sida 🙂 Jag har alltid sovit på den sidan sedan jag och Niclas flyttade tillsammans. När jag var yngre sov jag alltid på vänster sida minns jag, om en vän eller pojkvän sov över alltså.

Vad gillar du för filmer?

Jag älskar thrillers, men är även en sucker för romantiska komedier.

Gråter du ofta?

Nej, däremot kan jag bli tårögd men det är sällan jag gråter. Personligen tycker jag att det är fint att gråta och hade kanske gråtit mer om jag hade haft behov för det. Men jag ser sällan på sorgliga filmer och det finns inte så mycket i min vardag som är ledsamt så jag vet inte vad jag skulle gråta över? Jag vet att vissa gråter för att de är extra känsliga när dom har PMS eftersom att de blir extra känsliga då. Jag har ju ingen PMS och har aldrig haft, så även där går det ju bort. Nja, jag har nog gråtit tillräckligt i min barndom så för min del är jag okej med att jag inte gråter ofta idag.

Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv?

Det finns ju massa saker, haha! Barnen till exempel får inte lov att dricka läsk, men så gör jag det själv.

Vad sjunger du när du står i duschen?

Om jag ska vara ärlig så sjunger jag inte i duschen, är det vanligt att folk gör det? Däremot sjunger jag i bilen, det finns inget härligare med sol, hög musik och bil.

Vad önskar du dig mest just nu?

Att Niclas ska sluta skotta där ute och åka iväg och köpa mat! Som sagt blev jag lite besviken där vid lunchtid idag när vi skulle åka och köpa hamburgare men inte kunde få ut bilen ur garaget.

Vilken maträtt är din favorit?

Oj vilken svår fråga för mig som älskar mat! Men en riktig god och saftig hamburgre med sötpommes och tryffeldipp är livet ibland! =)

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar