Annons
Annons

10 frågor – 10 svar


1. Vad åt du till frukost idag?  Just idag drack jag en smoothie gjord på banan, jordgubbar och  mandelmjölk. Jag tröttnar aldrig på den frukosten!

2. Om du hade ledigt från jobbet idag, vad skulle du göra? Då skulle jag ha en dag med Niclas och barnen från morgon till kväll. Jag skulle ligga kvar i sängen med Niclas medan barnen tittar på ett barnprogram i vardagsrummet. Sedan skulle vi äta frukost, ta en promenad, grillat i skogen och druckit oboy från en termos :). Sedan skulle vi gå hem och laga en mysig middag.

Annons

3. Vad var det sista som fick dig att skratta? Skratta gör jag väldigt ofta, men senast jag skrattade så jag nästan kissade på mig var när jag och barnen satt i vardagsrummet och Philip sa så konstiga saker så både jag och William kiknade av skratt. Han är i en så underbar ålder just nu – och säger så roliga saker 🙂

4. Vad var det sista som fick dig verkligen generad? Oj! Jag blir sällan generad. Däremot kan jag tycka att saker är pinsamt – å andras vägnar. Senast var nog när några betedde sig som riktiga svin på planet hem från Mauritius. Jag vill inte gå in på detaljer, men viss borde inte flyga flygplan med alkohol i kroppen – eller kanske inte dricka alkohol alls.

5. Vad grät du för sist? Åhh.. jag gråter så sällan. Jag vet att det är en svaghet jag har. Senaste gången jag grät var nog när jag och Niclas bråkade. Inte under bråket – för då är jag så arg att jag är iskall. Mer efter, när jag inser att vi bråkade över någonting som egentligen inte betydde något och att jag var ledsen över att vi bråkade över något så betydelselöst. Det låter inte logiskt, jag vet. ♡

6. Vad längtar efter just nu? Att få pussa på mina små.

7. Vad är du mest fram emot veckan som kommer? Min svägerska är även gravid i vecka 40 – så det ska bli så spännande att se om bebisen kommer denna vecka eller om vi får vänta lite till. Hoppas, hoppas att hon tittar ut denna vecka. Åhh.. okej.. Nu börjar jag nästan gråta – tårögd i alla fall! Jag älskar henne redan ♡

8. Vem kramade du senast?  Det var Philip. Han är är så himla kramig och vill kramas varje dag – tusen och en gånger!

9. Vad är det sista textmeddelande som du har på din telefon? Det är från Pappa som undrade vilken tid vi skulle komma på lunch idag.

10. Vad lyssnar du på just nu? Sexual med NEIKED, Dyo 🙂

 

 

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Annons

 


Laddar